Zen dincolo de mindfulness
32,00 lei
37,00 lei (-13,51%)

Zen dincolo de mindfulness

Zen dincolo de mindfulness
-13,5%
Preț: 32,00 lei
37,00 lei (-13,51%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066393607
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 192

DESCRIERE

Zen dincolo de mindfulness

Jules Shuzen Harris

Este un ghid practic pentru exersarea conștientizării spirituale, astfel încât să pornim cu adevărat pe calea trezirii și iluminării.
 
Promisiunea pe care ne-o face budismul: desavarsirea si sentimentul de completitudine exact așa cum suntem – atât când medităm, cât și când ne ocupăm de treburile zilnice, inclusiv în aspectele dificile ale vieții.
 
Este o viziune frumoasă, dar și o misiune dificilă, iar mulți practicanți caută scurtături în două feluri:
• alegerea unor forme de mindfulness care au pierdut legătura cu rădăcinile filosofice și etice ale budismului;
• „ocolirea spiritualității”, adică evitarea sau reprimarea unor probleme sociale ori psihologice în favoarea unui calm superficial.
 
Maestrul Jules Shuzen Harris arată că aceste provocări pot fi tratate prin combinarea meditației angajate cu studiul profund al modelelor psihologice budiste și cu tehnicile metodei de psihoterapie numite „Reuniunea minții cu trupul”. Folosind această abordare unică, practicanții pot face adevărata muncă de trezire fără a nega viața emoțională și fără a pierde ceva din bogata gamă de perspective oferite de psihologia budistă și tradiția practicii ZenE

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0201 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13