1101 TESTE GRILĂ ȘI PROBLEME DE ECONOMIE CU REZOLVĂRI

Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-28-1084-9
Editura:
Anul publicării: 2020
Ediția: I
Pagini: 312

DESCRIERE

1101 TESTE GRILĂ ȘI PROBLEME DE ECONOMIE CU REZOLVĂRI

Autor: Constantin Gogoneață, Basarab Gogoneață

Cartea celor „1101 de teste grita de Economie" este construita cu truda si experienta mai multor ani si are la baza cateva editii de succes ale celor 500, 600, 700, 800, 900 si 1100 de teste grila.
Lucrarea este destinata atat candidatilor la admiterea in invatamantul superior econornic, juridic si tehnic, cat si studentilor care doresc sa invete teoria econorniei de piata. De asemenea, o recomandam tuturor acelora care sustin licenta in economie sau se perfectioneaza in marketing, rnanagement, finante, contabilitate, drept, inginerie economica etc.
Dupa insusirea unor cunostinte elementare de teorie economica moderna parcurgand fie manualul de admitere, fie alte cursuri si studii, rezolvarea testelor contribuie la fixarea celor mai importante notiuni, conexiuni si legitati economice si la formarea unei gandiri si culturi de speciatitate. Cartea poate fi lucrata mai usor daca in prealabil vor fi parcurse testele si problemele din lucrarea noastra, intitulata „Metoda de invatare rapida si eficienta a Economiei" aparuta la aceeasi editura.
Cele unsprezece capitole ale cartii cuprind teste cu un singur raspuns, din cele notate cu a, b, c sau a, b, c, d, e si teste al caror unic raspuns A, B, e sau D este de fapt un grupaj care include toate variantele corecte.
Pentru a controla gradul de cunoastere a categoriilor, relatillor si legitatilor invatate, se poate alege, de exemplu, un numar de cinci seturi a cate zece teste din oricare parte a lucrarii notand cu un punct fiecare problema rezolvata. La 50 de probleme pentru care se acorda circa doua ore de lucru, calificativele sunt urmatoarele: foarte bine pentru 45-50 de puncte, bine pentru 40-45, satisfacator pentru 35-40, salb sub 30 de puncte. O pregatire exceptionala au elevii sau studentii care rezolva in trei ore zece seturi a cate zece probleme. 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0583 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.