Abandonul

Abandonul
Preț: 42,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9707-70-8
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 208

DESCRIERE

Abandonul

Sylvie Tenenbaum

Frica de singurătate, dificultățile de relaționare, dependența afectivă, lipsa stimei de sine, somatizările, căutarea constantă a dovezilor de iubire pot reflecta frământările neînțelese ale celor care suferă de rana de abandon. Ascunsă în adâncul sufletului, dar mereu gata să iasă la suprafață, această suferință le controlează mereu emoțiile, alegerile și comportamentul, astfel încât viața ajunge să le fie dominată de tristețe, de mânie și de rușine.

Parcurgând poveștile de viață excelent alese de Sylvie Tenenbaum din experiența de terapeut, vei reuși să conștientizezi cât de mult ai fost afectat de suferințe mai vechi sau mai recente. Vei înțelege că nevoile afective refulate în adâncul ființei nu fac decât să creeze o confuzie între nevoile copilului interior și cele ale adultului, ceea ce accentuează și mai mult trauma.

Călătoria pentru vindecarea rănii de abandon poate avea un sfârșit fericit, învățând să faci pace cu propriul trecut și să ai încredere în tine și în cei din jur.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0243 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.