Adevarul ultim despre iubire si fericire. Ghid pentru viata

Adevarul ultim despre iubire si fericire. Ghid pentru viata
Preț: 30,45 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-689-076-2
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 94
Format: 145 x 205

DESCRIERE

Adevarul ultim despre iubire si fericire. Ghid pentru viata

Autor: Lester Levenson

Adevarul Ultim este acel adevar care nu este valabil numai in momentul prezent, ci a fost intotdeauna si va ramane astfel pentru totdeauna. Omul nu poate crea acest Adevar si nu il poate modifica. El il poate cel mult descoperi. Poate opta pentru a trai la unison cu el. Cine face acest lucru descopera in mod inevitabil o fericire fara seaman, mai presus de tot ce si-ar fi imaginat vreodata! El se elibereaza de toate limitarile si descopera ca starea sa naturala este extazul, atotputerea si cunoasterea absoluta. Acest Adevar are o caracteristica unica, ce face ca el sa nu poata fi perceput decat individual, in mod direct. El nu poate fi transmis de catre o alta persoana sau de catre o carte. Maestrii si scripturile nu pot decat sa indice directia sau calea, pe care individul o poate urma sau nu, dupa cum doreste.
 

De aceea, fiecare om trebuie sa descopere singur Adevarul, dovedindu-si ca acesta exista. In acest scop, el nu trebuie sa accepte nicio afirmatie a unei alte persoane fara a incerca sa si-o dovedeasca siesi. Cu alte cuvinte, el trebuie sa asculte afirmatiile inteleptilor, trebuie sa reflecteze asupra lor, iar in final trebuie sa isi dovedeasca lui insusi ca acestea sunt adevarate. Pe scurt, el nu trebuie nici sa creada orbeste, nici sa priveasca cu neincredere o afirmatie sau alta, ci este necesar sa o verifice in practica. Numai prin demonstrarea ei prin experienta directa, ar putea-o accepta dincolo de orice indoiala, drept un adevar.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0231 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.