Agenda Medicala 2021

Agenda Medicala 2021
Preț: 99,75 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 6422573001637
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 1162
Categoria: Carti Medicina

DESCRIERE

Agenda Medicala 2021

Aceasta ultima editie, 2021, este imbunatatita si adaugita, si cuprinde reactualizari privitoare la medicamentele intrate in uz in Romania, inregistrate si evidentiate cu denumirile comerciale (DC), precum si monografiile aferente la denumirea comuna internationala corespunzatoare (DCI).

S-au pastrat aceleasi sectiuni de baza (indexul medicamentelor pe grupe de afectiuni si actiune terapeutica, monografii ale medicamentelor ordonate alfabetic dupa DCI, apoi combinatii, diverse, preparate si substituenti de sange, produse biologice de uz uman, produse de dializa) la care s-a adaugat o sectiune noua – produse radiofarmaceutice –, prezentate cu datele esentiale necesare informarii rapide asupra oricarui medicament; producatori si reprezentante ale firmelor straine de medicamente, cu adrese si telefoane utile; index general. 

Agenda Medicala 2021 cuprinde:

 - Ce va ofera Agenda Medicala.

 - Ghid de utilizare a Agendei Medicale.

 - Lista prescurtari.

 - Indexul medicamentelor pe grupe de afectiuni si actiune terapeutica.

 - Monografii ale medicamentelor in ordinea DCI.

 - Combinatii. Diverse.

 - Preparate si substituenti de sange.

 - Produse biologice de uz uman (vaccinuri, seruri, imunomodulatori).

 - Produse pentru dializa.

 - Produse radiofarmaceutice.

 - Adrese si telefoane utile – Producatori si reprezentante ale firmelor straine de medicamente.

 - Index general.

 

Agenda Medicala 2021 se adreseaza tuturor medicilor de toate specialitate, farmacistilor, farmacologilor, medicilor rezidenti si studentilor in medicina si farmacie, dar si publicului larg.

Ce va ofera Agenda Medicala:

1. Aparitiile noilor medicamente inregistrate sin intrate in uzul curent in ultimna perioada sunt evidentiate cu denumirile comerciale si monografiile aferente și denumirea comuna internationala (DCI) corespunzatoare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Carti Medicina

Created in 0.0178 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.27