Analiza economico- financiara

Analiza economico- financiara
thumb
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2015
Pagini: 284

DESCRIERE

Gestionarea activitatii intreprinderii presupune alegerea constienta si rationala a unei directii de actiune in vederea atingerii unui obiectiv stabilit anterior, cu o eficienta economica si sociala maxima posibil. Avand in vedere ca activitatea firmei se desfasoara intr-un mediu deschis, dinamic si complex, adoptarea unor decizii corecte depinde atat de cunoasterea realitatilor interne, cat si a celor din mediul economic extern. Plecand de la aceasta idee, lucrarea de fata isi propune sa prezinte intr-o forma accesibila modalitatile si tehnicile de analiza stiintifica a starii economico - financiare a intreprinderii, punand accentul pe aspectele referitoare la evaluarea resurselor existente, a potentialului si performantei firmei.

Bazata pe studierea unei ample bibliografii de specialitate din tara si strainatate, a legislatiei in domeniu, ca si pe calcule proprii, aceasta lucrare se adreseaza atat studentilor de la facultatile de profil economic, cat si specialistilor in domeniu, managerilor si utilizatorilor externi care pot valorifica cunostintele prezentate in procesul de imbunatatire a gestionarii activitatii firmei.

Autoarea spera ca lucrarea va contribui la imbunatatirea capacitatii de intelegere a complexitatii procesului de diagnosticare a starii si functionarii intreprinderii, cat si la dezvoltarea abilitatilor practice ale tuturor celor interesati in aprofundarea problematicii prezentate.

Limba: romana
Nr. pagini: 284
Dimensiuni:
An aparitie: 2015

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0573 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13