Anul Schimbarii. Invinge-Ti Trecutul Si Invata Sa Mergi Mai Departe

Anul Schimbarii. Invinge-Ti Trecutul Si Invata Sa Mergi Mai Departe
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9653-06-7
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 328
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Anul Schimbarii. Invinge-Ti Trecutul Si Invata Sa Mergi Mai Departe

Meredith Atwood

„Anul schimbării” ne învață că putem depăși ceea ce pare imposibil. Suntem aici să trecem (să alergăm) prin durere, să prosperăm și să trăim cu multele rupturi ireparabile. Nu suntem aici să le reparăm pe toate, suntem aici să înflorim în ciuda tuturor fisurilor fragile, colorate și sălbatice, tocmai pentru că nu suntem la pământ. În ciuda a ceea ce o lume întreagă vrea să ne facă să credem, nu suntem la pământ. Și nu ne vom lăsa doborâț. 

 

Suntem vii. Suntem tari. Suntem puternici. Suntem aici să înțelegem. Suntem aici să TRĂIM.

 

În acest testament captivant și viu, cvadrupla triatletă Atwood (Triathlon for the Every Woman) demască drept „nonsensuri” neproductive obiceiurile de a minți, de a-i mulțumi pe toți, de a ne rușina de noi înșine, de a tinde spre perfecțiune. Ne oferă idei pentru cum să recunoaștem și să eliminăm diferite tipuri de comportamente auto-distructive (salutând budismul în secțiunea despre recunoașterea suferinței); sfaturi pentru cum să smulgem rădăcinile adânci, subconștiente ale motivelor pentru care cineva deschide ușa nonsensurilor în viața sa; și o hartă pentru eliminarea nonsensurilor prin acțiuni uzuale. De-a lungul drumului, ea include cugetări despre propria persoană, pentru a-și ajuta astfel cititorii să-și construiască propriul lor plan de a trăi o viață care spune „nu” nonsensurilor.   

 

Recenzii:

 

Meredith are nu numai pasiunea de a face diferența, ci și abilitatea de a găsi calea spre asemănare.

Gary John Bishop, autor al bestsellerului New York Times Unf*ck Yourself

 

Această carte e amuzantă, onestă, pătrunzătoare, un exemplu de mare ajutor pentru cei dispuși să iasă din zona lor de confort. Dacă te simți blocat, e o inspirație ideală să faci câteva schimbări sănătoase.

Tony Hawk, Skateboarder profesionist și fondator al Birdhouse Skateboards 

 

Fiecare capitol m-a luat prin surprindere și m-a purtat într-o călătorie pe care le recomand tuturor s-o facă. Toți avem nevoie de anul nostru fără nonsensuri.

Kris Gethin, autor al Man of Iron și fost editor-șef al  Bodybuilding.com

 

Cartea aceasta schimbă regulile jocului pentru oricine e gată să își înfrunte Adevărul personal. 

Kyrsten Sinema, senator de Arizona în Senatul Statelor Unite ale Americii

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Carti - Dezvoltare Personala

Created in 0.0555 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13