Aristotel și Dante plonjează în apele lumii

Aristotel și Dante plonjează în apele lumii
Preț: 65,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-40-1467-2
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 536
Format: 130 x 200 mm

DESCRIERE

Aristotel și Dante plonjează în apele lumii

Benjamin Alire Sáenz

În Aristotel și Dante descoperă secretele Universului, doi băieți dintr-un orășel de la graniță se îndrăgostesc.

Acum ei sunt nevoiți să descopere ce înseamnă să rămâi îndrăgostit și să-și construiască o relație într-o lume care pare că le pune la încercare însăși existența.
Toată perioada liceului, Ari a îngropat adânc în sine cine este el cu adevărat, rămânând tăcut și invizibil. S-a așteptat ca ultimul an să fie la fel. Dar când s-a îndrăgostit de Dante, ceva din el a ieșit la iveală și acum simte că nu se mai poate întoarce la cine era înainte. Dintr-odată își face prieteni noi, protestează în fața hărțuirilor de tot soiul, iar vocea lui începe să fie auzită. Și, ca întotdeauna, îl are alături pe Dante — Dante cel visător și isteț — care îl calcă pe nervi pe Ari și totodată îl umple de dorință. Cei doi sunt hotărâți să-și croiască propriul drum într-o lume care nu-i înțelege.
Dar când Ari se confruntă cu o pierdere neașteptată, va trebui să lupte mai tare ca oricând să-și clădească o viață care să fie, cu adevărat, doar a lui.

„O înduioșătoare și profundă explorare a trăirilor omenești." - Kirkus Reviews

„Un carusel al emoțiilor." - School Library Journal

„O sondare tandră și sinceră a identității și sexualității." - Publishers Weekly

Benjamin Alire Sáenz este poet și autor de cărți pentru adulți și adolescenți. Este primul câștigător de origine hispanică
al PEN/Faulkner Award și al American Book Award, care recompensează cărțile lui pentru adulți. Aristotel și Dante desco- peră secretele Universului a fost distins cu Printz Honor Book, Stonewall Award, Pura Belpré Award, Lambda Literary Award și a fost finalist la Amelia Elizabeth Walden Award.
Primul său roman pentru adolescenți, Sammy and Juliana in Hollywood, a figurat în ALA Top Ten Book for Young Adults și a fost finalist la Los Angeles Times Book Prize. A doua sa carte pentru adolescenți, He Forgot to Say Goodbye, a câștigat Tomás Rivera Mexican American Children’s Book Award, Southwest Book Award și a fost desemnată drept New York Public Library Book for the Teen Age.
Aristotel și Dante plonjează în apele lumii a fost alegerea clubului de lectură Junior Library Guild.
Benjamin locuiește în El Paso, Texas.
La Editura Trei, de același autor a apărut Aristotel și Dante descoperă secretele Universului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0194 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.