Arta sexualitatii - EMILY NAGOSKI

Arta sexualitatii - EMILY NAGOSKI
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069653012
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 440
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Arta sexualitatii

 

EMILY NAGOSKI

 

Arta sexualității vorbește tare și răspicat despre deplina afirmare a femeii.

- Independent

„E cea mai bună carte pe care am citit-o vreodată despre dorința sexuală și motivele pentru care unele cupluri nu mai fac sex și cum ar putea remedia lucrurile. Este un ghid absolut necesar pentru toate cuplurile care vor să înțeleagă suișurile și coborâșurile vieții lor sexuale. E o lectură obligatorie!”
—John Gottman, autor al The Seven Principles for Making Marriage Work
 

„E știința sexului, decodificată și demistificată. Încurajatoare și pozitivă, această lectură informativă e cel mai ispititor tovarăș de pat.”

—Refinery29

„Un limbaj nou, minunat, care ne poate ajuta să explicăm femeilor (și partenerilor lor) ce se petrece.”

Huffington Post


„Cartea lui Nagosky merită laude pentru rara realizare de a îmbina știința pop cu genul self-help în domeniul sexual. Această carte ne oferă date pertinente despre știința excitației și a dorinței într-un stil prietenos și accesibil.”

The Guardian (UK)

O cercetare pertinentă, pluridisciplinară, ne spune că pentru femei, cel mai important factor în crearea și susținerea unei vieți sexuale împlinite nu este ceea ce faci în pat sau cum faci ceea ce faci, ci ce simți în legătură cu asta. Ceea ce înseamnă că stresul, dispoziție, percepția propriului corp nu sunt factori periferici în asigurarea confortului unei femei; din contra, sunt elemente centrale. Odată ce înțelegi acești factori și înveți cum să-i influențezi, își poți crea o mai bună viață sexuală și o plăcere mai profundă decât ți-ai fi închipuit vreodată.

Iar Emily Nagosky îți poate arăta cum.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0660 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.