Aru Shah 2. Aru Shah și cântecul morții

Aru Shah 2. Aru Shah și cântecul morții
Preț: 48,48 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786060867586
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 472
Format: 145 x 210

DESCRIERE

Aru Shah 2. Aru Shah și cântecul morții

Autor: Roshani Chokshi

A doua carte despre frații Pandava

"Dreptatea e ca o piatră prețioasă cu mai multe feţe.

Arată diferit în funcție de unghiul din care e privită."

 

Aru şi Mini nici n-au apucat să se dumirească ce înseamnă să fii o Pandava când sunt aruncate într-o nouă misiune. Cineva a furat arcul și săgeata zeului iubirii şi le foloseşte nu pentru a umple inimi, ci pentru a le seca. Zeii cred că Aru însăşi e hoața. Spre a-și dovedi statornicia, surorile Pandava (acum trei, cu Brynne alături) au zece zile în care să găsească obiectele furate. Altfel vor fi alungate pe vecie din Lumea de Dincolo.

Traversând tărâmul stufos și colorat al mitologiei hinduse, Aru şi prietenii ei au ocazia să vadă ce se ascunde în spatele miturilor: zeii pot fi răzbunători, fățarnici, capricioşi. Iar aceeaşi fiinţă poate fi deopotrivă erou și ticălos - depinde doar de cel care-i spune povestea.

 

„În continuarea primului volum din serie, Aru Shah şi sfârşitul timpului, Chokshi împletește fără cusur cosmologie indiană și cultură pop într-o narațiune feministă, cu dialoguri inteligente."    Kirkus Reviews

 

„Cu Aru la carmă, acest roller-coaster care ne poartă în cultura hindusă nu pare deloc pedant sau forțat, ci un nou mit - unul în care eroul face lumea ţăndări pentru a lăsa lumina să intre în ea." 

                                            Soman Chainani, autorul seriei Școala pentru Bine și Rău

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0234 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.