Ascultă-mă cum șoptesc

Ascultă-mă cum șoptesc
Preț: 59,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-401-550-1
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 384
Format: 130 x 200 mm

DESCRIERE

Ascultă-mă cum șoptesc

Mons Kallentoft

Continuarea romanului PRIVEȘTE-MĂ CUM CAD

Tim Blanck se întoarce în Palma și este dispus să sacrifice totul ca s-o găsească pe Emme.
În Privește-mă cum cad, fiica lui în vârstă de 16 ani a dispărut într-o noapte fierbinte, în timpul unei excursii în Palma. Tim Blanck crede că înțelege ce s-a petrecut, dar se dove-dește că mergea pe o pistă falsă și e nevoit să o ia de la zero. Fata ar putea fi în viață, dar în acest caz, cine e ea acum?
La cinci ani de la dispariția fetei, primește indicii noi, care-l duc din Mallorca pe continent, în lumea nemiloasă a traficului de carne vie. Se cufundă tot mai adânc în propria beznă și, deși bănuiește că a devenit un simplu pion într-un joc mult mai amplu, este dispus să sacrifice orice ca să-și găsească fata.

"Continuarea romanului Privește-mă cum cad ne târăște și mai departe în beznă și descrie urmărirea disperată a unui tată care-și caută fiica. O lectură șocantă." – GÖTEBORGS-POSTEN

„Mons Kallentoft este unul dintre puținii scriitori care pot descrie atât de bine infernul din sufletul omului." – ENKÖPINGS-POSTEN

„Mons Kallentoft spune o poveste captivantă despre cât de mult e dispus un părinte să sacrifice ca să-și găsească fiica. Chiar dacă asta înseamnă să încalce legea și să se alieze cu polițiști corupți și cu traficanți dubioși." – ÖLANDSBLADET

„Cartea se remarcă prin limbajul poetic și elegant. Mons Kallentoft face experimente cu formatul și lasă scriitura s-o apuce pe căi greu de imaginat." – DAST MAGAZINE

Mons Kallentoft (n.1968) este un jurnalist și scriitor din Linköping, Suedia, cunoscut pentru amestecul neobișnuit de realism și fantastic, analiză psihologică fină și inserții poetice din cărțile sale.
A debutat în 2001 cu Pesetas, pentru care a primit Premiul pentru cel mai bun roman de debut din partea Asociației scriitorilor suedezi.
Kallentoft a făcut trecerea la genul crime în 2007, cu romanul Sacrificiul din miezul iernii (vândut doar în Suedia în peste 300 000 de exemplare). A inițiat astfel o serie ce avea să devină celebră și care o are în centru pe polițista Malin Fors, una dintre eroinele cele mai îndrăgite din literatura polițistă scandinavă. Seria Malin Fors se bucură de un succes răsunător peste tot în lume.
În 2014, Kallentoft a început, în calitate de coautor, încă o serie crime incendiară, avându-l drept protagonist pe inspectorul de poliție Zack Herry, al cărui destin are ecouri din mitul lui Hercule.
La Editura Trei au mai apărut Sacrificiul din miezul iernii, Vară fatală și Privește-mă cum cad.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0204 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.