Bacalaureat 2019 - Biologie. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a XI-a si a XII-a

Bacalaureat 2019 - Biologie. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a XI-a si a XII-a
Preț: 32,50 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067931815
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 304
Format: 165 x 235 cm

DESCRIERE

Bacalaureat 2019 - Biologie. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a XI-a si a XII-a

Silvia Olteanu
Adriana Neagu
Florina Miricel
Corina Gheorghe
Ana Dragomir

Biologie. Bacalaureat 2019. Noțiuni teoretice și teste pentru clasele a XI-a și a XII-ase dorește a fi un îndrumar în pregătirea absolvenților de liceu, în vederea susținerii și promovării examenului de bacalaureat cu rezultate foarte bune la biologie.

Prezentarea sistematizată a materiei studiate în clasele a XI-a și a XII-a, inclusă în programa de bacalaureat la disciplina biologie, stimulează procesul de învățare logică, iar cele 55 de teste propuse de autoare cu o bogată experiență didactică, Silvia Olteanu, Adriana Neagu, Florina Miricel, Corina Gheorghe, Ana Sandu, permit exersarea și autoevaluarea, pe baza modelelor de rezolvare a subiectelor.

Prin accesibilitatea, acuratețea și varietatea materialului, culegerea reprezintă un excelent instrument de lucru, contribuind la dezvoltarea abilității de selectare a variantelor corecte de răspuns, de redactare a unor texte coerente și corecte din punct de vedere științific, care să confirme valoarea și nivelul pregătirii individuale.

Lucrarea poate fi utilizată pentru pregătirea examenului de bacalaureat, fiind alcătuită în conformitate cu programa de examen.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0614 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.