Bacalaureat Geografie 2024 Sinteze Teste Rezolvari - Albinita Costescu

Bacalaureat Geografie 2024 Sinteze Teste Rezolvari - Albinita Costescu
PRP: 37,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 31,08 lei
Diferență: 5,92 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789737992710
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 350
Format: 20X26

DESCRIERE

Bacalaureat Geografie 2024 Sinteze Teste Rezolvari

Albinita Costescu

 

Lucrarea a fost evaluata aprobata pentru a fi utilizata in unitatile de invatamant preunivcrsitar de MEN prin ORDINUL 3022/08 01 2018

Lucrarea este structurata in doua parti:

1. Sintezele continuturilor si evaluari la fiecare continut.
2. Teste finale si raspunsuri (100 teste si raspunsuri).

 

In comparatie cu vechea lucrare sintezele temelor din programa de bacalaureat sunt mult imbunatatite continand si harti care sa faciliteze incadrarea in spatiu a informatiilor si o mai buna fixare a cunostintelor. Hartile au fost realizate in bune conditii grafice si contin numai informatiile solicitate de programa. De asemenea au fost incluse teste la finalul fiecarui continut care sa asigure o autoevaluare a performantelor fiecarui elev, si sa ofere informatii pentru organizarea, in continuare, a procesului de invatare.

Lucrarea Geografie (Romania, Europa, Uniunea. Europeana), sinteze, teste si rezolvari^ este un auxiliar didactic destinat pregatirii elevilor pentru examenul de bacalaureat. Este o editie imbunatatita a lucrarii anterioare elaborate de autori.

 

Prezenta lucrare reprezinta un util instrument de lucru pentru absolventii de liceu care aleg sa sustina examenul de bacalaureat la geografie dar si pentru cadrele didactice. Ea respecta programa de geografie - clasa a XII-a, precum si Programa si modelele de subiecte pentru examenul de bacalaureat.

Autorii au gandit si elaborat aceasta lucrare pentru a permite o invatare pe parcursul intregului an scolar. Ea cuprinde, in prima parte, continuturile din programa de bacalaureat precum si teste la finalul fiecarui continut care asigura o autoevaluare a performantelor fiecarui elev si care sa ofere informatii pentru organizarea procesului de A? invatare. In partea a doua contine 100 de teste finale cu rezolvari ale caror intrebari cuprind practic toata informatia din continuturile prevazute de programa.

Pentru asigurarea reusitei la examenul de bacalaureat recomandam candidatilor, mai intai, insusirea fiecarui continut si a exercitiului de evaluare si apoi rezolvarea testelor finale. in cazul in care se constata erori ale elevului m rezolvarea testelor finale se impune reparcurgerea continuturilor.
Cu convingerea ca insusirea continuturilor si rezolvarea testelor din aceasta lucrare pot asigura reusita la examen, va uram mult succes.

 

Cuprins:

A. EUROPA SI ROMANIA - ELEMENTE GEOGRAFICE DE BAZA

Spatiul romanesc si spatiul European
Evaluare

Elemente fizico-geografice definitorii ale Europei si ale Romaniei
Relieful Euopei
Evaluare

Relieful Romaniei
Evaluare

Clima Europei
Evaluare

Clima Romaniei
Evaluare
Hidrografia Europei
Hidrografia Romaniei
Evaluare

Invelisul biopedageografic
Evaluare

Resurse naturale

Elemente de geografie umana ale Europei si ale Romaniei
Harta politica a Europei si Romaniei
Evaluare
Sistemul de orase al Europei si Romaniei
Evaluare

Activitati economice (Europa si Romania)

Tarile vecine Romaniei

B. ROMANIA SI UNIUNEA EUROPEANA

Formarea Uniunii Europene si evolutia integrarii europene. Caracteristici geografice, politice si economice actuale ale Uniunii Europene

Statele Uniunii Europene
Teste finale
Bibliografie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0181 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.