Balena dispărută

Balena dispărută
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-3871-7
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 304
Format: 13 x 20

DESCRIERE

Balena dispărută

Autor: GOLD Hannah,PINFOLD Levi

IMAGINEAZĂ-ȚI CUM AR FI SĂ POȚI COMUNICA CU O BALENĂ…

Rio fu singurul care o văzu. Ascunsă sub luciul apei, cam la trei metri de prova. Simți cum tot corpul i se potolește și rămâne nemișcat, de parcă un curent invizibil părea să-l lege de balenă și, stând așa neclintit, simțea c-ar fi putut cumva să se întindă și să se conecteze cu ea. Înfățișarea balenei de sub ochii lui îi era prea bine cunoscută. — Bot Alb!

Când mama lui este internată în spital, Rio e trimis în micul oraș de coastă Ocean Bay, din California, la bunica din partea mamei, o femeie pe care nu a văzut-o decât o dată în viață. Tot ce-și dorește Rio este ca mama lui să se facă bine, pentru a se putea întoarce acasă. Asta până când ia parte la o excursie de observare a balenelor și, în albastrul imens al oceanului, o întâlnește pe Bot Alb – o uriașă blândă a apelor. Rio se simte imediat atras de balenă și, pentru prima dată de când e departe de casă, are un licăr de speranță.

Dar pe urmă Bot Alb dispare… Va putea Rio, prin legătura specială pe care o are cu balena, să o găsească și să o salveze?

BALENA DISPĂRUTĂ – Distincții

Câștigătoare a Premiului Edward Stanford – Cartea pentru copii a anului 2023

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0200 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.