Bijuteriile Kabbalah si Lumina Lor

Bijuteriile Kabbalah si Lumina Lor
Preț: 90,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8516-09-7
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 208
Format: 20X25

DESCRIERE

Bijuteriile Kabbalah si Lumina Lor

Thea O. Haimovitz

 
 
 
 
O Bijuterie Kabbalah trebuie respectata. Desi plina de misticism, este foarte important de spus ca Bijuteria Kabbalah NU este amuleta si NU este talisman. 
Este fermecatoare, misterioasa, si transmite Sufletului mesajele ei intrinseci printr-o comunicare non verbala. Doar prin perceptie.

Am luat hotararea ca, prin  Kabbalah, sa opresc aceasta agonie si sa scot afara tot ce are sufletul meu mai frumos si mai curat de oferit, pentru a ma putea bucura de viata si pentru a putea oferi aceeasi bucurie si celor din jurul meu. - Thea O. Haimovitz

Fragment din cartea "Bijuteriile Kabbalah si Lumina Lor - Thea O. Haimovitz"

"Una dintre cele mai importante credinte Qabbala este aceea ca omul poate influenta configuratia corpului divin. Prin respectarea bine intentionata, qabbalista a poruncilor, omul poate reface echilibrul pierdut dintre cele doua sefiroturi mai mici, Tif'eret si Malkhut, facand astfel posibila transferarea emanatiilor divine dinspre sefiroturile superioare catre lumea noastra. Mai mult, omul poate cobori aceste emanatii dinspre divinitatea ascunsa. Ein Sof catre sefirot. Conform unor viziuni qabbaliste timpurii, insasi existenta divinitatii revelate in sefirot este dovada respectarii poruncilor de catre om. Prin faptul ca acesta reuseste sa atraga in jos aceste emanatii, el de fapt se opune dorintei „naturale" a sefirotului de a se intoarce catre starea lui primordiala din interiorul corpului divin. Respectarea qabbalistica a poruncilor este o activitate teurgica prin scopul sau de reintregire a lui Dumnezeu. "

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0350 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.