Bonă de ocazie - Heidy Emina

Bonă de ocazie - Heidy Emina
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-95350-9-7
Anul publicării: 2022
Pagini: 188
Format: 130 x 200 mm

DESCRIERE

Bonă de ocazie

Heidy Emina

,,Bonă de ocazie" este un roman realist, personajele sunt pe alocuri reale (cu nume schimbate), majoritatea mamelor se regăsesc în personajul central, întrucât dragostea lor nemărginită pentru copii se evidențiază în numeroase fapte de eroism și sacrificiu. Ele descoperă, zi de zi, sursa forței interioare, inepuizabilă, de a merge mai departe, fiind vorba de puterea femeii de a depăși orice obstacole, mereu cu fruntea sus, chiar și când viaţa devine de nesuportat, în sensul că le încearcă cu tot felul de farse, sunt acele oportunități în cotidian ce se dovedesc a fi mai degrabă capcane.
 ***
Olivia și Daniel, tineri căsătoriți, binecuvântaţi cu doi copii, gemeni, își doresc, pentru copiii lor, o bonă. Și nu orice bonă, ci una foarte bună, experimentată, care să-și îndeplinească, din convingere, toate responsabilitățile ce-i revin în fișa postului. Dar, spre surprinderea lor, fiecare bonă vine la pachet cu imprevizibilul, cu o grămadă de alte probleme, ceea ce le complică semnificativ viaţa. Cu fiecare nouă încercare de a găsi bona potrivită, părinţii gemenilor revin în punctul zero, tot în impas. Și, nu de puţine ori, sunt asaltați de dispute interioare alarmante, fiind constrânși de neputință, de limite, la numai un pas de a ceda psihic.
Dacă au găsit bona ideală, rămâne să descoperiţi din paginile scrise, e o poveste întortocheată care ne transmite un mesaj, la final, odată ce am parcurs realităţi dure, comice, revelatoare...
 E.H.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0257 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.