Călătoriile astrale pentru începători - Richard Webster

Călătoriile astrale pentru începători - Richard Webster
PRP: 38,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 34,20 lei
Diferență: 3,80 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066395526
Editura:
Anul publicării: 2023
Format: 13X20

DESCRIERE

Călătoriile astrale pentru începători

Richard Webster

 

 

 

Depășește timpul și spațiul prin experiențe extracorporale. Descoperă libertatea de a merge oriunde și a face orice!

Proiecția astrală, sau călătoria în afara corpului, este o experiență complet naturală. Probabil ai călătorit deja în astral de mii de ori în somn, doar că nu îți amintești la trezire.

Acum ai posibilitatea să înveți din cartea Călătoriile astrale pentru începători cum să-ți părăsești corpul când vrei, să fii pe deplin conștient de această experiență și să ți-o amintești când te întorci.

Prin exercițiile propuse de Richard Webster în acest ghid, vei reuși:

• să vizitezi instantaneu orice loc din lume îți dorești;

• să vorbești cu oameni din orice perioadă și orice cultură;

• să te eliberezi de teama de moarte;

• să-ți găsești sufletul-pereche în plan astral;

• să practici vederea la distanță fără să-ți părăsești corpul – și multe altele!

Bucură-te de călătoriile astrale cu deplină conștiență și descoperă ce îți rezervă planul astral!

Proiecția astrală se bazează pe faptul că posedăm două corpuri: corpul fizic, care crește, se maturizează și, în cele din urmă, moare, și corpul astral, un «dublu» al corpului fizic. Acest corp astral se desprinde uneori de corpul fizic și se îndepărtează, purtând cu el conștiența persoanei.

Capacitatea de a călători în astral deține numeroase beneficii. Vei vedea lumea cu alți ochi. Totul devine mai clar, mai strălucitor și mai intens când este privit din corpul astral. Și, cel mai important, îți dai seama că sufletul trăiește mai departe, indiferent de ceea ce se întâmplă cu trupul. Aceasta înseamnă că moartea nu este sfârșitul și că, de fapt, marchează doar începutul unei aventuri și mai mari.

Richard Webster

DESPRE AUTOR

Interesat de spiritualitate încă de la vârsta de 9 ani, Richard Webster a practicat de timpuriu hipnoza și regresia în vieți anterioare. A predat și cursuri de dezvoltare psihică, bazate pe multe dintre cărțile sale. Este autorul a peste 75 de titluri pe subiecte New Age, numeroase fiind bestselleruri.

A apărut în numeroase programe de radio și TV, în Statele Unite și în străinătate, și susține regulat prelegeri și ateliere pe tot Globul.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0227 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.