Călugărul urban

Călugărul urban
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-789-128-7
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 352
Format: 13x20

DESCRIERE

Călugărul urban

Pedram Shojai
 
 
Bestseller New York Times

„Dacă te confrunți cu stresul, lipsa cronică de timp și dificultățile unei vieți ocupate, trebuie să citești neapărat această carte." — Dr. Sara Gottfried, autoarea bestsellerului The Hormone Cure. 

În lumea copleșitoare de astăzi, abia dacă mai reușim să ne concentrăm pe sănătate, relații și scopul nostru în viață. Deși avem acces la un noian de informații, singurul lucru pe care ni-l dorim cu adevărat – un sentiment de satisfacție și de mulțumire – rămâne imposibil de atins.
Autorul își propune să schimbe această stare de lucruri. Prin practică, poți să oprești timpul în loc, să-ți refaci forțele și să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat. 
Programul său pragmatic reunește instrumentele cu ajutorul cărora poți să-ți ridici existența pe un nivel superior și să redevii stăpân pe viața ta. Sub îndrumarea lui, vei învăța să-ți onorezi corpul și mintea, să te descătușezi de energia negativă care te blochează și să te eliberezi de toxicitate și de stresul în exces, ca să poți trăi la potențial maxim.

„Călugărul urban conține multe tehnici practice legate de stilul de viață care te pot ajuta să fii mai fericit și mai sănătos." – Dr. Daniel G. Amen, autorul bestsellerului Change Your Brain, Change Your Life

„Știm că pastilele nu pot rezolva criza sistemului occidental de îngrijire a sănătății. Stilul de viață este cheia. Călugărul urban descrie într-o manieră elegantă un mod de viață echilibrat, care ne readuce sănătatea, ajutându-ne totodată să ne relaxăm și să zâmbim. Recomand călduros această carte oricui încearcă să rămână sănătos în lumea noastră grăbită. " – Dr. Mark Hyman, director al Centrului de Medicină Funcțională din Cleveland, autor al bestsellerului The Blood Sugar Connection

Pedram Shojai este doctor în medicină orientală, preot al mănăstirii Dragonul Galben din China, maestru Qigong și specialist în plante medicinale. Shojai organizează seminarii și tabere de meditație în toată lumea și este fondator al Școlii de alchimie Calea Taoistă. Locuiește împreună cu familia în Irvine, California.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0626 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.