Când totul se schimbă, schimbă totul – Neale Donald Walsch

Când totul se schimbă, schimbă totul – Neale Donald Walsch
PRP: 30,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 25,50 lei
Diferență: 4,50 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066394284
Editura:
Anul publicării: 2022
Ediția: 2
Pagini: 288
Format: 14X20

DESCRIERE

Când totul se schimbă, schimbă totul

Neale Donald Walsch

 

 

Cineva drag a murit. Sau relația de iubire ți s-a încheiat. Cariera ți s-a evaporat. Copilul, ajuns mare, a plecat de acasă. Sau te-ai mutat într-un oraș nou. Ori te confrunți brusc cu o criză de sănătate, o criză financiară sau o criză de credință... 

 

Indiferent de circumstanță, știi sigur că nimic nu va mai fi la fel.

 

Ce faci când te copleșește tristețea sau negativismul? Ce faci când schimbarea te înspăimântă?

 

Ei bine, când totul se schimbă, schimbă totul!

 

Cunoscuta carte bestseller Când totul se schimbă, schimbă totul, semnată de reputatul Neale Donald Walsch, îți va atinge viața prin înțelepciunea ei practică. Acest text izbitor de clar și uluitor de eficient îți arată cum să înțelegi schimbarea și cum s-o îmbrățișezi cu toată ființa ta, pentru că este scopul venirii tale în lume. 

 

„Cele 9 Schimbări pe care ți le propun în această carte ne dau forța de a nu opri schimbarea (lucru imposibil) sau de a‑i încetini ritmul, ci de a face un salt cuantic în cum abordăm schimbarea, cum ne ocupăm de ea – dar și cum creăm schimbarea.
Ideile prezentate aici au la bază înțelepciunea străveche, știința modernă, psihologia cotidiană, metafizica practică și spiritualitatea contemporană. Invitația pe care ți‑o adresez spune că Divinitatea există, că viața are un scop, că ființele umane au un suflet, că trupul este al nostru, dar e ceva ce noi nu suntem, și că mintea se află întotdeauna sub controlul nostru.“ - Neale Donald Walsch 

 

DESPRE AUTOR

 

Mesager spiritual modern ale cărui cuvinte continuă să atingă lumea în moduri profunde. Și-a petrecut cea mai mare parte a vieții prosperând profesional, însă abia căutarea sensului spiritual al vieții i-a adus adevărata împlinire. Faimoasele lui conversații cu Dumnezeu au fost publicate în milioane de exemplare și au fost traduse în zeci de limbi, inspirând și schimbând destine.

 

Cărțile lui au schimbat paradigmele spirituale pe întregul Glob, mobilizându-i pe oameni să treacă de la violență la pace, de la confuzie la claritate și de la furie la iubire.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0210 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.