Carnetul meu de coaching 100% antistres

Carnetul meu de coaching 100% antistres
Preț: 69,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-683-725-5
Anul publicării: 2018
Pagini: 144
Format: 13x18.5

DESCRIERE

Carnetul meu de coaching 100% antistres

Eveline Bouillon
 
 
    Stresul face parte din cotidianul nostru, şi din cauza lui putem pierde multă energie şi capacitatea de a fi fericiţi. Cu toate acestea, există multe metode de a transforma stresul în „stres bun".
    În acest abecedar minunat sunt abordate situaţiile cel mai des întâlnite, punându-se accent pe ceea ce ne este de ajutor, pe ceea ce ne face bine. În acelaşi timp, carnetul deschide noi căi spre starea de bine.
    Fiecare exerciţiu propus este simpiu şi surprinzător. Puteţi lua acest manual peste tot cu dumneavoastră, ca să vă inspiraţi din sfaturile concrete 
şi uşor de aplicat.
    Să vă cunoaşteţi mai bine nevoile, să vă detaşaţi, să vă dezvoltaţi resursele personale antistres, să exersaţi de fiecare dată când întâmpinaţi o dificultate şi să vă creşteţi echilibrul până la atingerea serenităţii sunt câteva dintre obiectivele acestei culegeri revitalizante. Luaţi-o cu dumneavoastră oriunde mergeţi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0398 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.