Carnetul meu de coaching 100% meditaţie

Carnetul meu de coaching 100% meditaţie
Preț: 69,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-683-738-5
Anul publicării: 2018
Pagini: 144
Format: 13x18.5

DESCRIERE

Carnetul meu de coaching 100% meditaţie

Florence Lamy
 
 
100% meditaţie... Un mod de a fi care transformă lumea.
    Chiar dacă nu realizăm acest lucru, meditaţia face parte din viaţa noastră, încă de la naştere. Atunci când este realizat cu bună ştiinţă, acest mod de raportare la lume ne transformă realitatea şi ne schimbă din interior. Si pentru că schimbările din interior se văd ia exterior, practica noastră de meditaţie ne influenţează pozitiv şi în relaţia cu cei din jur.
    Prin redarea noţiunilor şi cuvintelor de referinţă din domeniul meditaţiei, acest carnet vă permite să abordaţi câteva concepte-cheie într-o manieră practică, 
în genul „aici şi acum".
    Lăsaţi-vă ghidat de hazard sau de intuiţie şi deschideţi carnetul la o anumită literă. Acceptaţi provocarea exerciţiilor şl propunerilor realizate pentru dumneavoastră. Veţi deveni conştient cât de simplu este să medităm, ceea ce ne ajută să ne deschidem aripile, inimile şi spiriteie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0379 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.