Carte de despărțire - Savatie Bastovoi, ierom.

Carte de despărțire - Savatie Bastovoi, ierom.
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8272-11-5
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 80
Format: 18 x 18 cm
Categoria: Carti Ortodoxism

DESCRIERE

Carte de despărțire

 

Savatie Bastovoi, ierom.

O carte de poezie, așteptată de 15 ani. DIncolo de interiorul care aduna texte scrise in diferite perioade, cartea s-a dorit a fi un obiect frumos. Coperta trasă pe carton special cu iz de papirus, iar in interior s-a ales o hârtie specială galbenă, totul impodobit cu ornamente și litere ca cele de odinioră, cu desene interioare bizantine, făcute de un coleg și bun prieten de la Iași de la arte, Adrian Adochitei care acum pictează paraclisul schitului de la mănăstirea Noul Neamț.

Pe linga exemplarele de obste, vor fi si exemplare bibliophile, 333 la numar. Exemplarele de colectie vor fi numerotate și semnate, avind sigiliul din piele al autorului cu inițialele.”SB”.
Acestea se gasesc pe site: Carte de despărțire - ediție de colecție

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0184 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.27