Castelul mișcător al lui Urlet

Castelul mișcător al lui Urlet
Preț: 48,48 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786060867371
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 344
Format: 145 x 210

DESCRIERE

Castelul mișcător al lui Urlet

Autor: Diana Wynne Jones

Carte distinsă cu Phoenix Award

În inima ținutului fermecat Ingary, tânăra Sophie s-a împăcat cu gândul că o aşteaptă un viitor lipsit de strălucire, petrecându-şi zi după zi în micul magazin de pălării preluat de la tatăl ei. Dar când are ghinionul de a o jigni pe Vrăjitoarea Risipei, aceasta îi fură şaizeci de ani din viață, lăsând-o bătrână şi neputincioasă.

Disperată să găsească o cale de a rupe vraja, Sophie se alătură suitei pitoreşti a Vrăjitorului Urlet. Ajunsă în castelul mişcător al acestuia, fata descoperă că e necesar să facă un pact cu Calcifer, un demon de foc. Şi, printre altele, stârneşte catastrofă după catastrofă, din dorința de a se iniţia în magie. Este începutul unei aventuri extraordinare, pe parcursul căreia Sophie îşi ia soarta în mâini şi luptă să-şi recapete tinerețea furată.

 

 "Jones s-a întrecut pe sine în acest fantasy jucăuş şi plin de duioşie. Nespus de captivant: un amestec minunat de umor, magie şi iubire."

Publishers Weekly

 

„Cea mai bună autoare de cărți pentru copii din generația ei."

Neil Gaiman

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0261 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.