Ce să faci... când nu e corect. Ghid pentru copiii care vor să facă faţă invidiei şi geloziei

Ce să faci... când nu e corect. Ghid pentru copiii care vor să facă faţă invidiei şi geloziei
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-719-412-8
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 96
Format: 215 x 280 mm

DESCRIERE

Ce să faci... când nu e corect. Ghid pentru copiii care vor să facă faţă invidiei şi geloziei

Dr. Dawn Huebner, Bonnie

 
 
Titlul original: What to Do When It's Not Fair: A Kid's Guide to Handling Envy and Jealousy
Publicată de Asociaţia americană de psihologie
Limba originală: engleză
Traducere de: Ciprian Şiulea
 
Ai observat cum se uită piraţii cu ocheanul la alte vapoare sau la ţinuturile îndepărtate? Când focalizează pe lucruri mărunte aflate la distanţă, ei nu mai văd ce se întâmplă în preajma lor. Uneori pierd toată distracţia. Uneori nu văd comoara nepreţuită pe care deja o au.

La fel ca un pirat cu ochean, copiii se pot concentra asupra unui lucru pe care şi-l doresc şi să nu le observe pe toate celelalte de care se pot bucura. Dacă eşti un copil care crede că „nu e corect", această carte este pentru tine!

Ce să faci... când nu e corect îi ghidează pe copii şi părinţi în gestionarea dificilelor emoţii de invidie şi gelozie folosind strategii şi tehnici bazate pe principiile cognitiv-comportamentale. Această carte interactivă oferă resurse complete pentru a educa, a motiva şi a le da copiilor puterea de a gestiona invidia – pentru a-şi continua viaţa cu plăcere.

Dr. Jacqueline B. Toner şi Dr. Claire A.B. Freeland sunt psihologi clinicieni în Baltimore, Maryland, fiecare având peste treizeci de ani de experienţă în tratarea copiilor şi părinţilor acestora.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0295 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13