Clasa pregătitoare. ARTE VIZUALE și abilități practice. ABC-ul micului artist

Clasa pregătitoare. ARTE VIZUALE și abilități practice. ABC-ul micului artist
Preț: 13,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 64
Format: 21x29

DESCRIERE

Clasa pregătitoare. ARTE VIZUALE și abilități practice. ABC-ul micului artist

Cleopatra Mihăilescu, Tudora Piţilă, Camelia Coman, Crinela Grigorescu

 

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 şi se regăseşte la poziţia nr. 295 din anexa Ordinului.
Această lucrare a fost realizată în conformitate cu programa şcolară în vigoare pentru disciplina Arte vizuale și abilități practice, aprobată prin ordin al ministrului educaţiei naţionale nr. 3418/19.03.2013, şi poate fi utilizată cu oricare dintre manualele şcolare aprobate.

 

In sesiunile de avizare din ianuarie și aprilie 2018, Ministerul Educației Naționale a publicat lista de auxiliare avizate. Nu mai puțin de 230 de cărți Art Educațional și Art Klett sunt prezente în această listă. Aceste titluri sunt marcate, cu roșu, pe pagina de produs, prin formularea "Avizat de M.E.N. 2018".

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0409 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.