Clasa pregătitoare. DEZVOLTARE PERSONALĂ. ABC despre mine

Clasa pregătitoare. DEZVOLTARE PERSONALĂ. ABC despre mine
Preț: 13,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 63
Format: 21x29

DESCRIERE

Clasa pregătitoare. DEZVOLTARE PERSONALĂ. ABC despre mine

Camelia Coman, Cleopatra Mihăilescu, Crinela Grigorescu, Tudora Piţilă

 

 

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 şi se regăseşte la poziţia nr. 293 din anexa Ordinului

O serie de auxiliare şcolare care cuprinde lucrări pentru toate disciplinele clasei pregătitoare, conform planului-cadru aprobat prin OMEN Nr. 3418/19.03.2013.

 

In sesiunile de avizare din ianuarie și aprilie 2018, Ministerul Educației Naționale a publicat lista de auxiliare avizate. Nu mai puțin de 230 de cărți Art Educațional și Art Klett sunt prezente în această listă. Aceste titluri sunt marcate, cu roșu, pe pagina de produs, prin formularea "Avizat de M.E.N. 2018".

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0443 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.