Clasa pregătitoare. MUZICĂ ȘI MIȘCARE. Carnavalul cântecelor (cu CD)

Clasa pregătitoare. MUZICĂ ȘI MIȘCARE. Carnavalul cântecelor (cu CD)
Preț: 13,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 72
Format: 20x27

DESCRIERE

Clasa pregătitoare. MUZICĂ ȘI MIȘCARE. Carnavalul cântecelor (cu CD)

Anca Toader, Valentin Moraru

 
 

Carnavalul cântecelor propune o abordare ludică și prietenoasă a orei de muzică și mișcare. Fiecare lecție din carte conține o ilustrare a cântecului propus spre învățare sau a audiției, partituri, sugestii de jocuri și activități muzicale în grup sau individuale. Atitudinile diferitelor personaje ilustrate îi introduc pe copii în atmosfera cântecelor, le incită curiozitatea și îi invită să reflecteze aspura unor situații din universul apropiat lor. 

Cântecele propuse spre învățare sunt simple, frumoase și interpretate în așa fel încât să fie ușor de reprodus de către copii. Astfel, cartea este construită după modelul: privesc - ascult - devin curios - înțeleg - pot și eu să fac.

In sesiunile de avizare din ianuarie și aprilie 2018, Ministerul Educației Naționale a publicat lista de auxiliare avizate. Nu mai puțin de 230 de cărți Art Educațional și Art Klett sunt prezente în această listă. Aceste titluri sunt marcate, cu roșu, pe pagina de produs, prin formularea "Avizat de M.E.N. 2018".

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0411 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.