Codex geto-dacorum. Istoria de 1000 de ani a geto-dacilor

Codex geto-dacorum. Istoria de 1000 de ani a geto-dacilor
Preț: 69,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 412
Format: 13X20
Categoria: Carti istorie

DESCRIERE

Codex geto-dacorum. Istoria de 1000 de ani a geto-dacilor

Cornel Birsan

 
 
 
CODEX GETO-DACORUM este cartea-document care dezvăluie cei peste 1000 de ani de istorie a geto-dacilor, de dinainte de anul 514 î. e. n. și până în secolul al V-lea al erei noastre. Faptele și evenimentele petrecute sunt prezentate prin prisma documentelor istoricilor antici.

În rândurile cărții veți întâlni personaje istorice fabuloase ale geto-dacilor, cunoscute sau mai puțin cunoscute, precum: Antyrus, Charnabon, Cothelas, Rex Histrianorum, Moskon, Sarmis, Dromichaites, Zalmodegikos, Oroles, Rhemaxos, Rubobostes, Burebista, Deceneu, Comosicus, Cotiso, Dicomes, Scorillo, Duras-Diurpaneus, Decebal, Pieporus, Regalianus, Galerius, dar și celebrii lor adversari: Darius I, Alexandru Macedon, Lisimah, Iulius Cezar, Marcus Antonius, Octavian Augustus, Domițian, Traian, Hadrian, Dioclețian, Constantin cel Mare și mulți alții.

Această lucrare scoate la lumină numeroase documente mai puțin cunoscute sau chiar necunoscute cu referire la istoria geto-dacilor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0367 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.