Codul civil. Actualizat la 18.01.2023

Codul civil. Actualizat la 18.01.2023
Preț: 73,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-18-1276-9
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 550
Format: A5
Categoria: Drept Civil

DESCRIERE

Codul civil. Cod 770. Actualizat la 18.01.2023

 

 

Despre lucrare

Apariția unei noi ediții a lucrării a fost determinată de pronunțarea numeroaselor decizii ale Înaltei Curți de Casație și Justiție, respectiv ale Curții Constituționale a României privind dispozițiile Codului civil pe tot parcursul anului 2022, la care se adaugă modificările operate prin Legea nr. 140/2022 (M.Of. nr. 500 din 20 mai 2022), cu scopul de a veni în întâmpinarea studenților și practicienilor cu un material actualizat și facil de parcurs.

Din cuprins

  • Codul civil
  • Extras din Legea nr. 71/2011, incluzând dispoziții tranzitorii, de punere în aplicare și finale
  • Index alfabetic

Puncte forte

  • dispoziții de punere în aplicare și tranzitorii inserate direct sub articolele din Cod la care se referă recursurile în interesul legii și hotărârile prealabile pronunțate de ICCJ
  • istoricul actelor normative
  • codul este tipărit pe hârtie albă, de calitate superioară, în format A5 legat cu spiră, pentru o utilizare mai facilă
  • index alfabetic detaliat

Recomandare

 

Despre coordonator

Flavius-Antoniu Baias este prof. univ. dr. în cadrul Facultății de Drept, Universitatea din București și titular al cursurilor de Drept civil. Drepturile reale, Drept civil. Teoria obligațiilor și Dreptul familiei. Este cadru didactic asociat al Colegiului juridic franco-român, Universitatea din București și profesor invitat la mai multe universități, printre care: Universitatea Paris I „Panthéon - Sorbonne”, Universitatea din Poitiers, Universitatea Bordeaux IV „Montesquieu”, Universtitatea Sao Paulo, Universitatea Louvain-La-Neuve, Belgia.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0204 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.