Codul civil și Codul de procedură civilă. Actualizat la 25.01.2023

Preț: 79,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-18-1279-0
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 708
Format: X4
Categoria: Drept Civil

DESCRIERE

Codul civil și Codul de procedură civilă.

Actualizat la 25.01.2023

Include modificările aduse prin Legea nr. 336/2022

 

Despre lucrare

Apariția unei noi ediții a lucrării a fost determinată de numeroasele modificări legislative aduse celor două Coduri pe parcursul anului 2022, până la momentul actualizării. Totodată, Codurile au fost completate cu deciziile Curții Constituționale și ale Înaltei Curți de Casație și Justiție apărute de la ultima ediție, fiind inserate sub articolele la care se referă. Dintre ultimele legi care au modificat Codul civil și Codul de procedură civilă se remarcă Legea nr. 336/2022 (M.Of. nr. 1177 din 8 decembrie 2022).

Din cuprins

 • · Codul civil şi Codul de procedură civilă
 • · Extrase din Legea nr. 71/2011 şi Legea nr. 76/2012, incluzând dispoziţii tranzitorii, de punere în aplicare şi finale
 • · Extras din Legea nr. 2/2013
 • · Index alfabetic

Puncte forte

 • · prevederi actualizate La Zi ale actelor normative conform ultimelor modificări
 • · dispoziţiile de punere în aplicare şi cele tranzitorii sunt inserate direct sub articolele din Cod la care se referă
 • · index alfabetic detaliat
 • · istoricul actelor normative 

  Despre coordonator

  Flavius-Antoniu Baias este prof. univ. dr. în cadrul Facultății de Drept, Universitatea din București și titular al cursurilor de Drept civil. Drepturile reale, Drept civil. Teoria obligațiilor și Dreptul familiei. Este cadru didactic asociat al Colegiului juridic franco-român, Universitatea din București și profesor invitat la mai multe universități, printre care: Universitatea Paris I „Panthéon - Sorbonne”, Universitatea din Poitiers, Universitatea Bordeaux IV „Montesquieu”, Universtitatea Sao Paulo, Universitatea Louvain-La-Neuve, Belgia.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0528 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.