Codul penal şi Codul de procedură penală Actualizat la 20.03.2013.

Codul penal şi Codul de procedură penală Actualizat la 20.03.2013.
thumbthumb
Preț: 16,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 464
Categoria: Drept Penal

DESCRIERE

Coordonată de prof. univ. dr. Valerian Cioclei, această ediţie a lucrării Codul penal şi Codul de procedură penală aduce în atenţia celor interesaţi nu numai textul actualizat al Codului penal şi, respectiv, al Codului de procedură penală, ci şi recursurile în interesul legii admise, pentru a se asigura o completă cunoaştere şi înţelegere a dispoziţiilor legale din textul celor două Coduri.

Acestea sunt situate, în rezumat, direct sub articolul din Cod la care se referă. În plus, cititorul mai poate găsi şi alte informaţii utile, cum ar fi note de subsol cu trimitere la ultima modificare a articolului avut în vedere, index, istoric etc.

Limba: romana
Nr.pagini: 464
Dimensiunu: 13x20
An aparitie: 2013

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0542 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13