CODUL PENAL SI CODUL DE PROCEDURA PENALA: APRILIE 2020 - Dan Lupascu

CODUL PENAL SI CODUL DE PROCEDURA PENALA: APRILIE 2020 - Dan Lupascu
Preț: 34,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-39-0602-2
Anul publicării: 2020
Pagini: 488
Format: A5
Categoria: Drept Penal

DESCRIERE

CODUL PENAL SI CODUL DE PROCEDURA PENALA: APRILIE 2020

Ed. ingrijita de Dan Lupascu

Cu ultimele modificari

aduse prin

O.U.G. nr. 28/2020

INCLUDE:
● corelatii cu vechile reglementari
● dispozitii de aplicare
● decizii ale Curtii Constitutionale
● recursuri in interesul legii
● hotarari prealabile
● dispozitii conexe
● index

Editia a 15-a a lucrarii Codul penal si Codul de procedura penala (aprilie 2020), tiparita pe hartie alba de calitate superioara si ingrijita de prof. univ. dr. Dan Lupascu, cuprinde Codul penal si Codul de procedura penala actualizate (cu ultimele modificari aduse Codului penal prin O.U.G. nr. 28/2020), articolele celor doua Coduri fiind insotite, acolo unde este cazul, de dispozitii tranzitorii, de aplicare sau conexe, necesare unei depline intelegeri a reglementarii.

 

Volumul Codul penal si Codul de procedura penala: aprilie 2020 include decizii ale Curtii Constitutionale, recursuri in interesul legii si hotarari prealabile, corelatii cu reglementarile anterioare si un extras din Decretul nr. 195/2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei („Domeniul justitie”).

Indexul plasat la finalul fiecarui Cod faciliteaza utilizarea lucrarii, indicand sediul materiei pentru diverse institutii importante in domeniul penal, respectiv in domeniul procedurii penale, asigurand totodata o cautare rapida a cuvintelor-cheie aferente.

 

Lucrarea Codul penal si Codul de procedura penala: aprilie 2020 este destinata nu doar practicienilor si studentilor, ci si teoreticienilor interesati de acest domeniu.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0178 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.