Comunicare in limba moderna 1. Franceza clasa I - Apicella, M.A.

Comunicare in limba moderna 1. Franceza clasa I - Apicella, M.A.
Preț: 132,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 132
Format: 21 x 26
Categoria: Clasa a 1-a

DESCRIERE

Comunicare in limba moderna 1. Franceza clasa I

M.A. Apicella

COMUNICARE IN LIMBA MODERNA 1 FRANCEZA CLASA I se adreseaza elevilor debutanti in studiul limbii franceze propunandu-le descoperirea universului francofon intr-un mod amuzant. Léo, Théo, Isabelle, Ahmed, Lin si Hector, personajele manualului, ii insotesc pe elevii clasei I pe parcursul a 16 unitati, care cuprind activitati interactive ce corespund celor 4 competente din Programa scolara pentru clasa I dar si din CECRL: receptare de mesaje orale simple, receptare de mesaje scrise simple, redactare de mesaje simple dar si exprimarea orala in situatii de comunicare uzuala.

Acestor activitati li se adauga o pagina Cantec sau Poezie si o pagina care alterneaza jocuri, desene si mici proiecte.

La finalul fiecarei unitati elevii clasei I vor descoperi o pagina Portofoliu care le este adresata.

8 pagini cu transcrierea activitatilor audio si 2 pagini cu etichete pentru activitatile de redactare vin sa completeze manualul.

Paginile manualului sunt frumos ilustrate; imaginile, atent alese, corespund temelor universului copilariei, facand manualul deosebit de atractiv.

Varianta digitala a manualului dispune de activitati multimedia de invatare de tip static, animat si interactiv, care aduc un plus variantei tiparite, prin imagine, sunet si miscare.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0220 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.