COMUNICARE IN LIMBA ROMANA - CONSOLIDARE. MODALITATI DE LUCRU DIFERENTIATE. CLASA A II-A

COMUNICARE IN LIMBA ROMANA - CONSOLIDARE. MODALITATI DE LUCRU DIFERENTIATE. CLASA A II-A
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-47-2499-4
Editura:
Anul publicării: 2017
Ediția: III
Pagini: 152
Format: 20X26
Categoria: Clasa II - a

DESCRIERE

COMUNICARE IN LIMBA ROMANA - CONSOLIDARE. MODALITATI DE LUCRU DIFERENTIATE. CLASA A II-A

DANIELA BERECHET, FLORIAN BERECHET, LIDIA COSTACHE, JEANA TITA

 
 

Comunicare în limba română - Clasa a II-a este elaborată conform programei în vigoare aprobate de M.E.N. prin O.M. nr. 3418/19.03.2013. Conținuturile sunt structurate pe niveluri de învățare diferențiate și pe trepte progresive de dificultate, iar secțiunile destinate completării portofoliilor elevului și profesorului sunt marcate ca atare.

Caietul de lucru (semestrul I și semestrul II) conține, exerciții, teste de evaluare inițială, stadială și finală, fiind util astfel atât în activitățile de învățare standard (în conformitate cu cerințele programei școlare), cât și în pregătirea suplimentară a elevilor prin planuri individualizate de învățare.

Bogatul material iconografic și secțiunile speciale de învățare prin joc și careuri nu numai că ușurează procesul învățării, dar îl fac și mai amuzant. Volumul include pe coperta a treia un Certificat de competență a învățării, ce poate fi semnat de profesor și se înmânează elevului la sfârșitul anului școlar.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0217 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.