Conectează-te. Construiește relații excepționale cu familia, prietenii și colegii

Conectează-te. Construiește relații excepționale cu familia, prietenii și colegii
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-789-247-5
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 368
Format: 13X20

DESCRIERE

Conectează-te. Construiește relații excepționale cu familia, prietenii și colegii

David Bradford, Carole Robin

 

un ghid revoluționar, care te învață cum să construiești relații pline de satisfacții cu colegii, prietenii, partenerii și familia, inspirat din programul de master „Dinamica interpersonală" (alintat de studenți „Touchy-Feely") susținut de autori la Școala de Afaceri a Universității Stanford.

 

Capacitatea de a crea relații puternice cu ceilalți este esențială pentru o viață împlinită și pentru a deveni mai eficient la locul de muncă. Mulți dintre noi ne luptăm permanent să construim conexiuni personale și profesionale solide sau suntem incapabili să gestionăm dificultățile care apar în momentul în care devenim mai apropiați unii de alții. O relație excepțională – acea relație în care ne simțim pe deplin înțeleși și sprijiniți – poate părea ceva magic. Însă adevărul este că procesul de construire și hrănire a acestor relații este unul care poate fi teoretizat, învățat și aplicat.

 

Câteva decenii la rând, David Bradford și Carole Robin au susținut prelegeri pe tema competențelor de relaționare (acele soft skills atât de căutate în ziua de azi) în cadrul programului de master al Școlii de Afaceri a Universității Stanford, au fost coach și consultanți pentru sute de directori executivi.

 

„Conectează-te" te învață cum să îți transformi relațiile superficiale în unele excepționale cultivând autenticitatea, vulnerabilitatea și onestitatea, fiind dispus să soliciți și să oferi ajutor, să îți asumi angajamente și să gestionezi productiv conflictele. Conceptele autorilor sunt exemplificate cu studii de caz și susținute de rezultatele cercetărilor în domeniu. Cartea este o resursă importantă pentru oricine dorește să-și îmbunătățească relațiile existente și să construiască relații noi, în orice etapă a vieții sale.

 

„La LinkedIn, «Relationships Matter"» (relațiile contează) este una dintre valorile noastre esențiale, deoarece conexiunile personale pe care ți le creezi rezistă și dacă schimbi serviciul, compania, cariera. «Conectează‑te» oferă o hartă convingătoare și extrem de accesibilă pentru construirea unor relații care ne pot aduce succes profesional și împlinirea personală. Recomand cu încredere această carte." — Reid Hoffman, co-fondator LinkedIn și co-autor al cărților Blitzscaling și The Alliance

 

David Bradford este Conferențiar Emerit, ținând cursuri de leadership la Școala de Afaceri a Universității Stanford, unde a participat la elaborarea cursului de „Dinamică interpersonală" („Touchy Feely"). Trăiește în Berkeley, California, cu soția sa cu care este căsătorit de mai bine de cincizeci de ani.

 

Carole Robin a fost Conferențiar, ținând cursuri de leadership timp de mai mult de 20 de ani la Universitatea Stanford, înainte de a fi unul dintre autorii cursului „Leaders in Tech" creat special pentru a adapta principiile și procesele „Touchy Feely" pentru managementul executiv al companiilor din Silicon Valley. Trăiește în Palo Alto, California, împreună cu soțul ei cu care este căsătorită de treizecișicinci de ani.

 

CUPRINS:

 

1. Aspirație către exceptional
2. Un curs de clasă mondială, pe capitole

 

PARTEA I: Drumul spre poiană
3. A dezvălui sau a nu dezvălui, aceasta-i întrebarea!
Elena și Sanjay - Colegi de serviciu, Părţile I și II


4. Ajutându-i pe ceilalți să se dezvăluie
Ben și Liam — Amici, Părţile I și II


5. Echilibru de influenţă
Maddie și Adam - Un cuplu căsătorit, Partea I


6. Șicane și crize
Elena și Sanjay, Partea a III-a


7. De ce este feedbackul micul dejun al campionilor
Elena și Sanjay, Partea a IV-a


8. Dificultăți în folosirea eficientă a feedbackului


9. Chiar se pot schimba oamenii?
Phil şi Rachel – Tată și fiică, Părțile I, II și III


10. Gestionează-ți emoțiile, altfel te vor domina
Mia și Aniyah - O prietenie de lungă durată, Partea I


11. Înlăturarea obstacolelor
Mia și Aniyah, Părţile II și III


12. Gestionarea productivă a conflictului
Maddie și Adam, Părţile II, III și IV

 

PARTEA a II-a: Cucerirea vârfului
13. Soluţionarea problemelor dificile
Maddie şi Adam, Părțile Vși VI


14. Limite și așteptări
Elena și Sanjay, Părţile Vși VI


15. Probleme încâlcite
Mia și Aniyah, Părţile IV și V


16. Când nu poate fi atins un nivel exceptional


17. O relație excepțională care a derapat, apoi a revenit pe drumul cel bun

 

Epilog
Mulțumiri
Anexa A: Vocabular de sentimente
Anexa B: Aprofundarea cunoștințelor
Note

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0186 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.