Copiii Dunei (hardcover)

thumbthumb
Preț: 72,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 592
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Copiii Dunei

(hardcover)

 

 

 

 

 

Copiii Dunei, cel de-al treilea roman al celebrei serii semnate de Frank Herbert, este mină de aur pentru oricare cititor înzestrat cu o imaginație pe măsura celei de care dă dovadă autorul.

The Guardian

Literatura SF ia în serios știința, iar știința ia în serios legile naturii. Prin urmare, scriitorul SF își folosește fantezia după niște reguli, fie ele și inventate de el însuși. Și nimeni nu l-a întrecut pe Frank Herbert, a cărui temă preferată este natura divinității, însoțită de ipoteze despre cum poate evolua ființa umană atunci când tinde spre divinitate.

New York Times

Unul dintre efectele remarcabile ale revoluției generate de apariția calculatorului este conștientizarea la scară largă a faptului că logica este foarte limitată.

Frank Herbert

A treia parte a seriei Dunei începe odată cu retragerea în deșert a împăratului orb. Planeta Arrakis suferă modificări importante, iar capitala Imperiului trece și ea prin schimbări considerabile la nivel social și economic. Pelerinii sosesc în număr din ce în ce mai mare. Frank Herbert împletește în romanul său călătoria mesianică și o temă mereu provocatoare: copilul genial.

 

 

 

 

 

 

Autor: Frank Herbert

Limba: romana
Nr.pagini: 592
Dimensiuni: 15x22
An aparitie: 2012

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0645 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.