Cucerirea maniei

Cucerirea maniei
Preț: 12,60 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069584354
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 80

DESCRIERE

Cucerirea mâniei

Autor: Svami Shivananda

Mânia și pofta sunt cele două ajutoare ale lui satana; fiecare religie le-a considerat drept cei mai puternici adversari cu care trebuie să se lupte cel care caută în mod sincer adevărul. După ce s-a referit de acești doi adversari în lucrarea sa dramaturgică Pasiune și mânie, Sri Svami Shivanandaji Maharaj ne oferă acum acest prețios manual de metode practice pentru a purta războiul împotriva acestui dușman teribil al omului.

Cei care îl cunosc pe Sri Svami Shivananadaji Maharaj, știu că el este cea mai bună autoritate în ce privește subiectul controlului mâniei: căci nu a fost văzut niciodată să-și piardă cumpătul, chiar și în împrejurări în care cei elevați oameni l-ar fi putut pierde! Svami Shivananda subliniază că adoptarea unor metode benefice de educare a sufletului pentru reformare și transformare, ar fi mai eficientă decât formele de tip pedeapsă. Acest aspect a fost demonstrat de el de nenumărate ori prin atitudinea față de discipolii de la Ashram.

Cu aplecarea sa naturală și extraordinară față de practică, Sri Svamiji Maharaj ne-a oferit în această lucrare minunată, metode eminamente practice pentru controlul mâniei: sperăm ca fiecare aspirant spiritual să efectueze un studiu amănunțit al acesteia și să practice preceptele acestui înțelept, astfel încât, stabilit în perfecțiunea etică, sadhaka (discipolul) să devină rapid un siddha (adept desăvârșit).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0282 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.