Cum să ne alegem duhovnicul - Justus Brousalis

Cum să ne alegem duhovnicul - Justus Brousalis
Preț: 13,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8451-43-5
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 160
Format: 12X17
Categoria: Carti Ortodoxism

DESCRIERE

Cum să ne alegem duhovnicul

Ezitări și poticniri

Justus Brousalis

 

 

 

 

În această carte părintele Justus Brousalis pune în fața sufletelor noastre repere pentru alegerea unui duhovnic iscusit.
Când vine vorba de alegerea duhovnicului, cei aflați la începutul viețuirii creștine au nevoie de criterii de orientare. Găsim în această carte modele vii, de duhovnici iscusiți, cu viață sfântă. Dar vedem și duhovnici care privesc proția ca pe o meserie obișnuită. Și unii și alții au puterea de a dezlega, prin harul pe care l-au primit de la Hristos, păcatele oamenilor. Dar Sfântul Sofronie Saharov spune acă este mai important să cauți u duhovnic luminat de Dumnezeu, chiar dacă trebuie să străbați mari distanțe pentru a ajunge la el, decât să îți încredințezi sufletul în fața oricărui slujitor al altarului. Da, oamenii tari în credință se pot folosi și dacă se spovedesc la un duhovnic fără experiență sau chiar la unul care trăisște altfel decât învață. Dar marea majoritate a oamenilor au nevoie de pilde de virtute, de nevoință și de evlavie...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0182 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.