Cum schimbarea aduce succesul - Dale Carnegie

Cum schimbarea aduce succesul - Dale Carnegie
Preț: 42,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0551-7
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 272
Format: 145 x 205

DESCRIERE

Cum schimbarea aduce succesul

 

Dale Carnegie
 

    Dacă îţi doreşti să atingi succesul construind un sistem de management bazat pe încredere, respect reciproc şi solidaritate, DALE CARNEGIE îţi oferă încă o dată ideile de care ai nevoie ca să excelezi. In aceste pagini, principiile succesului sunt prezentate în aşa fel încât te vor inspira să le adaptezi eficient nevoilor tale şi ale celor din jur.
    Drumul spre succes e pavat cu schimbări drastice. Aşa că rolul tău este să le uşurezi experienţa celor cu care lucrezi, să le demonstrezi că reuşitele se ating prin colaborare şi să îi încurajezi să 
gândească diferit, pentru că doar scoase la lumină diferenţele de opinie pot să ducă la proiecte memorabile. Dacă scopul tău este să creezi o atmosferă plăcută pentru angajaţi şi să îi faci să se simtă mai degrabă prietenii tăi, înseamnă că vei găsi aici răspunsuri care să îţi dezvolte calităţile de lider.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0209 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.27