Curajul să-ți pese

Curajul să-ți pese
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-40-1189-3
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 288
Format: 130 x 200
Categoria: Memorii/Jurnale

DESCRIERE

Curajul să-ți pese

Autor: Christie Watson

# 1 Bestseller Sunday Times

De la autoarea bestsellerului Acolo unde femeile sunt regi

Mărturia emoționantă a unei scriitoare îndrăgite care, în perioada pandemiei, alege să lucreze ca asistentă medicală.

Christie Watson a lucrat ca asistentă medicală de pediatrie timp de mulți ani. Apoi a descoperit pasiunea scrisului și a încercat să îmbine cele două profesii. Dar COVID-19 ne-a răsturnat lumea cu susul în jos. Iar Christie Watson n-a ezitat să se întoarcă în spital, la vechea sa meserie, și să se alăture celor care au luptat în linia întâi. Curajul să-ți pese este mărturia acestei profesiuni de credință.
Niciodată asistentele medicale n-au fost mai importante.
Beneficiem de competența lor în spitale și în multe alte medii: în școli, pe stradă, în închisori, aziluri și centre de îngrijire. Când ne simțim din cale-afară de singuri, asistentele sunt lângă noi ca să ne aducă aminte că lucrurile nu stau deloc așa.
În Curajul să-ți pese, Christie Watson face cunoscută amploarea muncii asistentelor, dând exemple dintre cele mai elocvente: o asistentă comunitară pentru sănătate mintală își oferă sprijinul total unui bărbat care suferă de depresie severă. Un adolescent care a fost înjunghiat este îngrijit la terapie intensivă pediatrică; când asistenta medicală de la școala lui îl vizitează, toată furia și teribilismul lui dispar. O femeie însărcinată pierde cantități înfricoșătoare de sânge în urma unui accident de mașină; cea care coordonează departamentul de primiri urgențe cu extraordinară eficiență și stăpânire de sine este o asistentă medicală cu experiență în armată.

„O carte uluitoare. O extraordinară sursă de inspirație pentru noi toți." – Olivia Colman

„Christie Watson găsește o rază de speranță până și în cele mai disperate situații, oferindu-ne totodată o radiografie cât se poate de autentică a realității din spitale. Niciodată n-am avut mai multă nevoie de competența asistentelor decât acum." – Daily Telegraph

„O carte fabuloasă și cât se poate de actuală. În această criză fără precedent cu care ne confruntăm, Watson ne îndeamnă pe toți să luăm exemplul asistentelor și să găsim curajul să ne pese, indiferent de cine are nevoie de ajutorul nostru." – Sunday Express

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Memorii/Jurnale - Cele mai comentate cărți

Created in 0.0212 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.