Cuvantul este bagheta ta magica - Florence Scovel Shinn

Cuvantul este bagheta ta magica - Florence Scovel Shinn
PRP: 34,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 28,90 lei
Diferență: 5,10 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066395663
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 128
Format: 13X20

DESCRIERE

Cuvântul este bagheta ta magică

Florence Scovel Shinn

 

 

Cuvântul omului este bagheta lui plină de magie și putere!

Cu un mesaj atemporal și capacitatea de a explica într-un stil prietenos și mobilizator principiile succesului și modul în care acestea funcționează, scrierile lui Florence Scovel Shinn sunt considerate și azi lucrări de referință pentru tot ce înseamnă prosperitate și stare de bine.

Concepută ca o continuare la faimoasa carte Jocul vieții și cum să-l joci, lucrarea Cuvântul este bagheta ta magică duce mai departe metoda unică dezvoltată de Florence Scovel Shinn, gânditoare revoluționară și pionieră a evoluției spirituale și a dezvoltării personale. Cartea conține sute de învățături și afirmații care atrag și susțin prosperitatea și succesul și te vor conduce către împlinire în toate domeniile vieții tale: iubire, relații, înțelepciune, sănătate, bani și multe altele.

Descoperă și folosește puterea cuvintelor tale pentru a-ți formula corect scopurile și a ți le duce mai ușor la îndeplinire! Afirmațiile din cartea Cuvântul este bagheta ta magică te cheamă către versiunea ta superioară și îți redau controlul asupra vieții tale.

FRAGMENT

„Fiecare om are putere să ridice ceața din viața sa. Poate fi ceața lipsei de bani, a lipsei de iubire, de fericire sau sănătate. Frica, îndoiala, anxietatea, mânia, resentimentele trag în jos celulele corpului, șochează sistemul nervos și devin cauzele bolilor și dezastrelor.

Fericirea și sănătatea trebuie câștigate prin controlul absolut asupra naturii emoționale. Puterea se mișcă, dar nu este niciodată mișcată. Când stă calm și senin în fața condițiilor potrivnice din mediul său, omul ajunge la măiestria autocontrolului. În acest caz, are putere chiar și să «mustre vânturile și valurile», să controleze circumstanțele. Cuvântul său este bagheta lui magică și așa poate transforma aparentul eșec în succes.“ 

DESPRE AUTOARE

Maestră înzestrată, Florence a modelat domeniul dezvoltării personale și al creșterii spirituale. Stilul ei practic și direct i-a încurajat pe mulți oameni să aibă încredere în propria cunoaștere interioară și să-și depășească provocările vieții.

Învățăturile ei i-au influențat și pe numeroși autori de cărți spirituale, motivaționale și de transformare personală, printre care Louise Hay.

Prin profunzimea sfaturilor oferite, prin relevanța exemplelor date (întotdeauna inspirate din aspectele vieții cotidiene – bani, relații, familie, legi universale, serviciu etc.), prin numeroasele afirmații cu soluții de anulare a celor mai întâlnite blocaje din viață, cărțile lui Florence Scovel Shinn reprezintă o comoară neprețuită și o lectură mereu plină de idei și inspirație.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0205 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.