Cuvinte de aur. Nunta, familia si problemele lor. Vol. III

Cuvinte de aur. Nunta, familia si problemele lor. Vol. III
Preț: 17,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 440
Format: 13x20
Categoria: Ortodoxism

DESCRIERE

Cuvinte de aur. Nunta, familia si problemele lor. Vol. III 

Ioan Gura de Aur, sf.

 

Cu autorul harului lui Dumnezeu, continuăm seria: „Cuvinte de Aur”, adăugând volumul al III-lea, care conţine teme unitare sub titlul: „Nunta, familia şi problemele lor”. În această serie unitară sunt cuprinse următoarele teme: 

- Nunta şi Căsătoria 
- Relaţiile dintre soţi 
- Înfrânarea soţilor 
- Lipsa copiilor - sterilitatea, naşterea de prunci 
- Părinţi, copii, creşterea copiilor 
- Văduvia, divorţul, căsătoria a doua 
- Desfrânarea, adulterul, avortul 
- Perversiunea - homosexualitatea. 

Doar din abordarea acestor teme cineva poate să înţeleagă că Sfântul Ioan Gură de Aur nu este doar predicatorul vestit al milosteniei şi al pocăinţei, ci şi o călăuză preţioasă a vieţii de familie, care astăzi este atacată de atâtea curente. 

Câtă însemnătate dă nunţii Sfântul Ioan Gură de Aur, reiese din cuvintele sale, pe care le întăreşte: „Nimic să nu fie mai cinstit femeii decât bărbatul său, şi nimic mai iubit bărbatului decât femeia lui! Aceasta constituie viaţa noastră: unirea femeii cu bărbatul, aceasta constituie întreaga lume”.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0527 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13