Dacă vrei să ajungi la Cer
14,40 lei
16,00 lei (-10%)

Dacă vrei să ajungi la Cer

Dacă vrei să ajungi la Cer
-10%
Preț: 14,40 lei
16,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 264
Format: 13X20

DESCRIERE

Dacă vrei să ajungi la Cer. Sfaturi de ținut minte

sf. DImitrie al Rostovului

 
 
 
Dintre toţi sfinţii – nu foarte mulţi la număr – care au scris cărţi ziditoare nu atât pentru monahi, cât pentru toţi creştinii îndeobşte, Dimitrie al Rostovului este unul dintre cei mai rodnici atât prin mulţimea lucrărilor sale, cât şi prin accesibilitatea acestora. 
Antologia de faţă, grupată pe subiecte de interes major pentru toţi creştinii fără deosebire, îşi propune să vină în întâmpinarea nevoii concrete a cititorilor de lecturi duhovniceşti cu cât mai mare aplicabilitate practică. Suficient de cuprinzătoare pentru a fi consultată cu folos de către cei ce vor răspunsuri la nelămuriri concrete, ea este, totodată, o minunată sursă de teme pentru reflecţia la cele duhovniceşti, pe care sfinţii scriitori ne‑o recomandă stăruitor în vederea păstrării bunei stări a sufletului de‑a lungul zilei petrecute în griji şi ocupaţii lumeşti.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Carti Religie si Spiritualitate - Cele mai comentate cărți

Created in 0.0523 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13