De dragul Evangheliei (ediția a doua)

De dragul Evangheliei (ediția a doua)
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-687-490-8
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 194
Format: 130 x 200 mm
Categoria: Carti Ortodoxism

DESCRIERE

De dragul Evangheliei (ediția a doua)

Pr. Necula Constantin

Newton, după descoperirea importantelor legi de mecanică  cerească, afirma: „Am reușit să văd mai departe decât alți oameni, pentru că am stat pe umerii unor uriași”, constatare ce ar putea rezuma, la fel de bine traseul convertirii la Ortodoxie a multor tineri. Ce simbolistică au acești uriași, acești atlanți pe umerii cărora se sprijină mulțime multă?
Când vorbești despre Uriașul uriașilor, Care este Domnul și Dumnezeul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos. El, Alfa și Omega, începutul și sfârșitul, temelia și vârful... El, pe Care ne urcăm (la figurat), pentru a-L vedea (la propriu), în cele din urmă...
Cine sunt totuși uriașii? Ați ghicit: profeții, apostolii, mucenicii sfinții părinți, nevoitorii și toți cei care din veac au bine-plăcut Domnului! Ei și faptele lor! Credința, și nădejdea, și dragostea lor! Toți și toate, unite și aduse ca ofrandă la Liturghia cosmică. Ale Sale dintru ale Sale...
Spinii aruncați de diavol printre ei, în loc să rănească, au înmugurit. Și-au înmugurit, și-au înflorit, și-au dat rod. Un rod ce dă roade. Din această horă a unității - metanie umană - a izvorât și această carte, dedicată, în primul rând, tinerilor. Întrebările, neliniștile, frământările și căutările lor se întâlnesc, aici, cu răspunsurile, liniștirile, bucuriile și binecuvântările părintelui Constantin Necula.
În atmosfera ce mustește de divin și dar, să-i fim și noi recunoscători părintelui Necula pentru acest nou rod din „grădina” vieții și activității sale.
„Dumnezeu să-ți țină darul, părinte!”
Colectivul ASCOR Sibiu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0210 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.