Deasupra orizontului

Deasupra orizontului
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9010-08-2
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 184
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Deasupra orizontului

Robert Balea

 

Cândva, în viitor.
Un model de oraș complet autonom reconfigurează harta lumii. Societatea globală ajunge să fie divizată în două: pe de o parte, Confederația – modelul statal avansat tehnologic și dezvoltat pe principiile sustenabilității, compasiunii și armoniei sociale, pe de altă parte Lumea Veche – rămasă ancorată în paradigmele socio-politice ale combativității, concurenței și luptei pentru putere.
După trei decenii de tăcere și izolare de restul lumii, Confederația își deschide din nou granițele, pentru a primi la studiu câteva de sute de tineri din Lumea Veche. Vor reuși aceștia să se adapteze la Lumea Nouă și să-i adopte stilul de viață?
Urmăriți povestea tinerei Claire Hunter și a moștenitorului unui mare imperiu tehnologic, Joshua Olson, doi studenți ambițioși care trebuie să decidă dacă vor rămâne tributari mentalității învechite a civilizației lor sau dacă pot să treacă peste prejudecăți și să îmbrățișeze noul. Vor reuși ei oare?

Confederația – o societate utopică sau precursoare a viitorului omenirii?

 

„Un roman pe care mi-ar fi plăcut să îl citesc în adolescență, dacă ar fi fost scris. Un roman care, departe de a-ți oferi răspunsurile, te ajută să-ți pui întrebările.”
— Robert Balea

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0306 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.