Despre vedenii, duhuri și minuni

Despre vedenii, duhuri și minuni
-10%
Preț: 10,80 lei
12,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-136-241-0
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 176
Format: 13X20
Categoria: Ortodoxism

DESCRIERE

Despre vedenii, duhuri și minuni

sf Ignatie Briancianinov

 
 
 
Darurile văzute au fost împărţite oamenilor robiţi simţurilor, ca aceștia să creadă în fiinţarea darurilor nevăzute și să le primească pe acestea. Semnele îi scoteau pe oameni din prăpastia neștiinţei și împătimirii simţurilor, îi aduceau la credinţă: credinţa le împărtășea cunoașterea bunătăţilor celor veșnice și le insufla dorinţa de a le dobândi. 
Cu ajutorul semnelor minunate, Apostolii au răspândit grabnic creștinismul în lume: semnele erau dovadă limpede și puternică pentru creștinism, atât pentru popoarele cultivate, cât și pentru popoarele cufundate în neștiinţă și barbarie; iar atunci când credinţa a fost sădită pretutindeni, a fost sădit cuvântul: atunci au fost înlăturate semnele, fiindcă își terminaseră slujirea. Ele au încetat să lucreze la scară largă și pretutindeni: le săvârșeau, arareori, numai aleșii lui Dumnezeu. 
Sfântul Ignatie Briancianinov

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

18,00 lei
20,00 lei (-10%)
Created in 0.0401 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.