Detectivul erorilor de gândire

Detectivul erorilor de gândire
Preț: 42,42 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786303212036
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 264
Format: 165 x 230

DESCRIERE

Detectivul erorilor de gândire

Autor: Hans Bluedorn, Nathaniel Bluedorn

38 de lecții despre cum să recunoaștem gândirea eronată. +500 erori de depistat

Ce este o eroare de gândire?

Eroarea de gândire reprezintă o greşeală de logicăo judecată greşită în raționamentul cuiva.

Cu ajutorul acestei cărți, poți învăţa cum să-ți antrenezi mintea, astfel încât să identifici cele mai frecvente erori de raționament şi să rezişti tehnicilor de manipulare.

Volumul cuprinde peste 500 de exerciții de depistare a erorilor și  jocul detectivului de erori.

 

"Această carte se adresează detectivilor – detectivilor de erori în gândire. Am scris-o ca să te ajute să identifici erorile de gândire atunci când le auzi pe stradă, le descoperi în ziar sau îți dai seama că le faci chiar tu. Scopul cărții de față este ca tu să reușești să găsești răspunsul la întrebarea: Ce înseamnă gândire incorectă? Sperăm, de asemenea, să descoperi că a-ți pune capul la contribuție este amuzant.
Pentru început, îți vom arăta de ce este important să îți dezvolți și să îți exersezi mintea. Apoi, vom împărți cele mai des întâlnite greșeli de gândire în trei secțiuni: evitarea întrebăriiemiterea de presupuneri și erorile statistice. Îți vom explica cum să le identifici și îți vom oferi exerciții de depistare a acestora. Urmează o secțiune referitoare la tehnicile de propagandă folosite de agenții de publicitate și de politicieni. Cartea se încheie cu Jocul detectivului de erori, pe care îl poți juca împreună cu prietenii sau cu părinții tăi.


La finalul acestei cărți:

1. vei ști să identifici un raționament greșit;
2. vei prețui mai mult gândirea corectă;
3. vei ști cum să eviți erorile în felul în care gândești." Hans Bluedorn, Nathaniel Bluedorn

Recomandare de vârstă: 12 ani+.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0227 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.