Dezvăluirea sinelui tău sexual. Cum să vorbești despre sex

Dezvăluirea sinelui tău sexual. Cum să vorbești despre sex
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-40-0744-5
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 336
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Dezvăluirea sinelui tău sexual. Cum să vorbești despre sex
 

Libby Bennett, Ginger Holczer

Cât de ușor îți vine să vorbești cu partenerul despre viața voastră sexuală? Cât de des reflectezi la dorințele sau la prejudecățile tale privind sexualitatea? Iar, când apar obstacole în viața ta sexuală, te faci că nu le vezi și speri că "vor dispărea, pur și simplu"? Cartea de față, bogată în explicații psihologice și fiziologice, dar și în cazuri și „sexerciții", abordează într-un mod concret și empatic diferitele tipuri de dificultăți care apar în domeniile sexualității și ale comunicării în cuplu. Pornind de la sugestii și abordări testate cu brio în propriile lor cabinete, cele două autoare, specialiste în sex-terapie, te vor ajuta să devii mai conștient de propria-ți sexualitate și să discuți deschis și informat despre sexualitate cu partenerul, dar și cu copiii sau cu specialiștii din domeniul medical sau psihologic. Lectura acestei cărți te va ajuta, așadar, să te confrunți cu temerile referitoare la exprimarea nevoilor și preocupărilor tale sexuale, să-ți examinezi ideile eronate despre sex, să-ți înțelegi mai bine istoria personală sexuală și mai ales să înveți tehnici utile pentru îmbunătățirea vieții sexuale.

Libby Bennett și Ginger Holczer sunt specialiste în psihologie clinică și sex-terapie și țin cursuri despre sexualitatea umană pentru psihoterapeuții în formare de la Forest Institute of Professional Psychology din Missouri.


Cuprins

I. Vorbești cu tine însuți?

1. Să vorbim despre sex
2. Șoapte din copilărie
3. Ecourile secretelor sexuale
4. Expresii ale răspunsului sexual
5. Acceptarea provocărilor vieții

II. Vorbești cu mine?
6. Dialogurile comunicării sexuale
7. Care ne sunt așteptările
8. Interpretările dansului relației
9. Suspinele pasiunii

III. Mă aude cineva?

10. Discuția cu terapeutul
11. Discuția cu medicul

Anexe
A. Tulburările sexuale masculine
B. Tulburările sexuale feminine
C. Tehnica sensate focus — focalizarea pe percepțiile senzoriale
D. Cum să porți discuția cu copiii tăi

Mulțumiri
Resurse
Bibliografie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0283 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13