Dezvoltare personala. Manual pentru clasa a II-a - Tohanean, Cristina-Angela

Dezvoltare personala. Manual pentru clasa a II-a - Tohanean, Cristina-Angela
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în curs de apariție
Editura:
Anul publicării: 2021
Format: 21 x 26 cm
Categoria: Clasa a 2-a

DESCRIERE

Dezvoltare personala. Manual pentru clasa a II-a

Tohanean, Cristina-Angela

DESPRE AUTORI:

CRISTINA ANGELA TOHANEAN – psiholog clinician principal, psihoterapeut principal in Psihoterapii cognitiv-comportamentale, psihoterapeut specialist in Psihoterapie ericksoniana si hipnoza clinica, absolventa de liceu pedagogic, cu o experienta de peste 15 ani in lucrul cu copiii, autor al mai multor programe de dezvoltare personala derulate in zeci de institutii de invatamant, de care s-au bucurat deja mii de copii, coautor al cartii Povesti terapeutice pentru copii mici si mari.

NICOLETA ROGOZ – lector universitar doctor, absolventa a unui liceu pedagogic, a doua specializari de licenta − Pedagogie si Psihologie (2001, 2002) si a doua specializari de master − Psihoterapie si interventie psihosociala si Politici educationale (2003, 2004) din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, psihoterapeut sub supervizare, cu o experienta de peste 15 ani  in formarea profesorilor pe problematica dezvoltarii si inovarii curriculumului (in cadrul unor programe nationale sau institutionale), expert in domeniul educatiei, implicat in desfasurarea unor activitati din proiecte nationale si internationale (de tip ROSE, POCU,  POSDRU, CNCSIS, Grundvitg, FP7, Erasmus+), autor al cartii Proiectarea curriculumului din perspectiva constructivismului. Noi tendinte si sugestii metodologice (2013) si a numeroase articole de specialitate.

DE CE SA-L ALEGI?

1. Manualul propune activitati variate care invita la reflectie si auto-reflectie, cunoastere, autocunoastere si intercunoastere. Lectiile extind orizonturile copiilor pentru o mai buna intelegere de sine.

2. Are o structura clara si coerenta si introduce copilul intr-o poveste pe care o parcurge unitate de unitate sub indrumarea unui personaj, aspecte care faciliteaza invatarea intr-un context creativ.

3. Vizeaza, prin activitatile propuse, implicarea tuturor factorilor importanti pentru demersul de dezvoltare personala si sociala: elevi, invatatori, familie.

4. Propune informatii, activitati si strategii fundamentate stiintific, corelate principiilor didactice si modelelor curriculare actuale.

5. Este un manual ilustrat intr-o maniera originala si atragatoare. Raportul dintre imagini si text este unul echilibrat, astfel incat elevii sa retina cu usurinta informatiile si sa nu oboseasca vizual.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0289 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13