Dincolo de Marte şi Venus - John Gray

Dincolo de Marte şi Venus - John Gray
Preț: 70,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-630-6506-50-7
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 424
Format: 13X20

DESCRIERE

Dincolo de Marte şi Venus

Abilităţi pentru relaţiile de cuplu din lumea complexă de azi. Du-ţi relaţia la nivelul următor!

John Gray

 

 

De mai bine de douăzeci de ani, cartea lui John Gray, Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus, a ajutat cuplurile să-şi aprofundeze intimitatea şi să-şi întinerească viaţa amoroasă. Bărbaţii şi femeile, spune el, comunică atât de diferit, încât ar putea fi de pe planete diferite. Învăţând să vorbească limba celuilalt, milioane de oameni şi-au îmbunătăţit dramatic şi chiar şi-au salvat relaţiile.
    Dar lumea s-a schimbat.
    Astăzi, să fii bărbat sau femeie este ceva mai nuanţat şi mai complex ca niciodată. Atât bărbaţii, cât şi femeile trec dincolo de stereotipuri şi îşi îmbrăţişează adevărata natură - cu implicaţii importante pentru relaţiile de astăzi.
    În Dincolo de Marte şi Venus, Gray oferă o privire mai modernă asupra armoniei relaţiilor sănătoase. Pe măsură ce rolurile bărbaţilor şi femeilor evoluează, relaţiile trebuie să evolueze şi ele. Cartea Dincolo de Marte şi Venus duce cadrul Marte-Venus la nivelul următor, ajutându-i pe cititori să-şi ducă relaţia la un nivel mai profund de intimitate.
    Prin exemple din viaţa reală şi exerciţii simple, această carte vă arată cum să vă apropiaţi de partenerul dumneavoastră mai mult ca niciodată.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0212 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.